Home

I like to cook and eat. Simple No?

Ik werk in een bank. Het sociale contact met mensen boeit mij wel. Ik kom met alle soorten mensen in contact, verschillende nationaliteiten, andere opleidingsniveaus, heel uiteenlopende levensstijlen en dat heb ik graag.

Mijn job is dan een opportuniteit om aan mensen van verschillende nationaliteiten recepten te vragen. Recepten die doorgegeven zijn van moeder ( of vader) op de kinderen zijn meestal de lekkerste. Sommigen mensen zijn daar totaal niet mee opgezet. Maar gelukkig zijn de meesten wel gecharmeerd. Ze brengen mij hun beste recepten, maken het klaar voor mij en nodigen mij zelfs uit om te komen proeven bij hen thuis. Zalig vind ik dat.
Mijn blog is er gekomen omdat ik mijn passie wil delen. En voor diegenen die niet graag koken, die kunnen mijn verhaaltjes lezen…

Oh ja, nog even iets over mijn naam: WILDFOOD

Ik heb al ondervonden dat mijn blognaam voor wat verwarring kan zorgen. 

Ik doe niet aan harvesting en ik heb geen pluktuin, laat staan kennis over wat er allemaal wel en niet eetbaar is in de natuur. Ik ben ook niet wild zoals “the wild life” op National Geografic. Ik eet netjes en ik kan ook goed stilzitten. In dat opzicht ben ik dus ook niet wild. Hoewel mij dat allemaal wel interesseert, is mijn naam heel simpel te verklaren.

Ik ben Valerie De Wilde en bij het zoeken naar een blognaam, kwam mijn dochter op het idee “Wildfood”. Dat klonk mooi in de oren en zonder verdere research te doen, had ik beslist dat het dat ging worden.

Ik ben wél helemaal wild van eten en nog veel meer van het klaarmaken voor anderen. Een glimlach van iemand die het lekker vindt is zo eerlijk en puur. Daar doe ik het voor.

Dus als je wil weten wat Wildfood dan wél betekent? Volg mijn blog in het kadertje rechts van je scherm en je krijgt al mijn nieuwe blogs rechtstreeks in je mail….

Tot binnenkort.