Boodschappen doen is fun

Nee, dat is niet waar. Het stomste aan graag koken is boodschappen doen. 

Zaterdag is mijn winkeldag. Ik bekijk eerst wat ik allemaal nodig heb en dan rij ik rond om alles aan te halen. Alles in de auto laden en als ik dan thuiskom moet ik ook nog eens alles uitladen en op zijn plaats zetten. 

Dat is niet echt mijn idee van plezier. Maar eigenlijk heb ik wel zo n kleine momentjes voor mezelf. 

Zo kwam ik vandaag aan op de parking van de supermarkt en ik wil uitstappen en … ik heb mijn gordel nog aan. Dan hang je zo vast met in het ene hand de autosleutels en in de andere mijn handtas. Dat is grappig. Eerst rondkijken, wie heeft dat gezien… je kent dat wel. Lachen met mezelf. 😂

In de supermarkt zie ik plots een man teken doen naar mij… ” zal ik er twee nemen”, vraagt hij. Ik kom wat dichter om beter te horen wat hij zegt, want ik ken die man niet. Als ik nader zie ik dat dat niet tegen mij is… even kijken… had hij het door? Gelukkig niet! 😂

In het buitengaan voel ik dat het super hard waait en daardoor vliegt mijn t-shirt helemaal omhoog. Zo Marilyn Monroegewijs. Grappig. Terug eens rondkijken… wie zag dit?😂

Als ik het dan zo bekijk kan ik boodschappen doen wel relativeren. 

Alles staat weg, en ik kan aan het koken beginnen. T is toch geen mooi weer! 

Recepten volgen… Geef een reactie