Lang geleden…

Lang geleden…

Ok, t was nog niet helemaal t zelfde. T was aan tafeltjes te doen. En laat mij nu juist nen danser zijn…😂

De laatste Showband. Ken je ze nog? T is lang geleden dat ze dagelijks op tv kwamen, maar ze zijn echt goed. De formatie van vandaag in “ den Bokkal” in Buggenhout was: Patrick Riguelle, Jan Houtekiet, Franky Cooreman en Kris Peeters. Vier virtuozen, elk in hun eigen specialiteit/instrument. En hun samenspel lijkt zo simpel, wat betekent dat ze op mekaar zijn afgestemd. Die hebben gerepeteerd 😂

De set was een ode aan Randy Newman met nummers als Rider in the rain, Short people, Girls in my life, part I ( part II kwam er niet😉). Ook kwam Harry Nilsson eens aan bod met het fantastische nummer “one”. Ik kende Randy Newman maar van een paar nummertjes, maar zijn repertoire bekoort mij wel. En eigenlijk is Patrick Riguelle ook goed. Zijn stem kan alles.

Na onze veel te lange opsluiting deed dit echt deugd. Thanks Michel!

Jan Houtekiet
Patrick Riguelle
Franky Cooreman
Kris Peeters


Geef een reactie