Watermeloen

Wat is nu het eerste wat er opkomt in mijn hoofd als ik een watermeloen in twee snij? 


Is dat een dirty mind? Ik weet het niet. Ik ben al zo sinds ik klein was. Op elk feestje moest ik toch twee ballonnen onder mijn t-shirt steken. Vooral om de zotte doos te zijn.  Mijn humor is te vergelijken met die van Philippe Geubels. Die man is zo grappig met zijn huis-tuin-keuken-pis en kak moppen. 

Daar kan ook iedereen mee lachen. Wees eerlijk…

Natuurlijk moet je dan ook iets doen met die meloen. 

Ik kleinere stukken snijden bijvoorbeeld. 😊 

Die kleuren zijn zo mooi. 

T was nogal een grote Gust, dus ik had wel wat mogelijkheden. 

Eerst maakte ik

Sap van watereloen met bruiswater


Dit is heel simpel en ook superverfrissend.

Je steekt de meloen in de blender en je zeeft dat sap. Daar giet je bruiswater bij. 

Ik probeerde dit ook te mengen met tonic, maar dat is niet echt een supercombo. 

Met pompelmoessap is dat een topper. Ik zoek die sapjes voor momenten waarin in een alcoholstop inroep. Dan heb ik een vlaag van gezondheid en wil ik toch niet altijd saai water drinken. Dus probeer maar!

Met een ander deel maakte ik een Smoothie 

Watermeloensmoothie


NODIG:

Watermeloen

125 ml kefir

250 ml melk

8 Gr zoetstof 

2 bananen

HOE

Je vriest de bananen ( zonder pel) in de avond voordien.

S morgens meng je alle ingrediënten in de blender. 

Je giet dat in een leuk glas en met een prikkertje van bessen werk je dat af. 

Smakelijk! 3 gedachten over “Watermeloen”

Geef een reactie