The Barn in Buggenhout

Wij wonen al 11 jaar op ons huidig adres. Toen we kwamen wonen was onze grootste zorg… t was schuin tegenover een café. Weliswaar heel schuin, maar toch. Een café brengt toch lawaai, auto’s die moeten geparkeerd worden, zatlappen die het ‘s nachts nodig vinden om een “eireke” te zingen voor de buurtbewoners,…

Niks van aan eigenlijk. Of toch zeker niet om over te klagen. Wij geven zelf ook al eens een tuinfeestje en dan maken we minstens evenveel lawaai. Hoewel ikzelf geen zanger wordt in beschonken toestand. 

De uitbaters zijn in de loop der jaren een paar keer veranderd, maar het publiek bleef steeds rustig en beschaafd. Bezorgd om niks dus. 

Nu is het café onlangs veranderd in een hamburgertent. THE BARN. 

We keken eerst de kat uit de boom, maar vorige week vrijdag was ik echt te lui om zelf iets klaar te maken en we hebben het erop gewaagd. 

En het moet gezegd, ‘t is lekker. 

Een zeer uitgebreide keuze, en vers klaargemaakt. Je maakt je keuze, je neemt je drankje uit de frigo en even later staat er een echte Amerikaanse hamburger voor je neus. En dat samen met een portie dikke frieten. 

Nadien kunnen de liefhebbers nog een versgemaakte milkshake bestellen. 

Dus als je lui bent, probeer het dan eens. 

Geef een reactie