Wild food is geboren!

Hallo iedereen die het wil lezen,

Ik ben nogal van de ongeduldige aard. Ik denk er aan om een blog te starten en dan moet hij er eigenlijk al zijn. 

Om te starten heb je een naam nodig, die toch wat sprekend moet zijn. Mijn naam is Valerie De Wilde… mijn dochter bedacht dan WILD FOOD. En voila! 

Mijn blog zal gaan over, je raadt het al, eten, food, gezond en liefst ook nog lekker. Als het even kan. 

Waarom ik wil bloggen is, omdat ik het gevoel heb dat ik mijn ei kwijt moet. Ik kook graag, en daarvoor kan ik uren recepten opzoeken. Mijn lievelingszender op tv is NJAM ( ik ben duidelijk de doelgroep 😊)

Elke zaterdagochtend maak ik mijn weekmenu. Dan blijf ik in mijn pijama zitten tot alles bijeengezocht is: recepten, boodschappenlijstje, met de nodige koppen koffie… puur amusement. Dan liggen alle kookboeken rond mij, mijn I-pad met recepten van internet, tof tof tof. 

Ik maak dat dan klaar in de volgende dagen. Mijn foto’s zet ik op instagram en Facebook, en daar krijg ik wel positieve reacties, maar ik wil meer. 

Mijn recepten delen! 

Dat is dus mijn plan, ik zie wel hoe het evolueert. Read, enjoy en cook!13 gedachten over “Wild food is geboren!”

Geef een reactie