Meloen met pistachenoten en Griekse yoghurt


‘t Is waar… ‘t is niet omdat ik een heel weekend mijn voeten onder de tafel mag steken en van de ene communiefeest naar de andere mag gaan, dat ik jullie moet honger laten lijden. 

Dat laatste lange weekend, voor de examens beginnen, doet wel deugd. Eigenlijk moet ik studeren. Zo’n mega interessant examen over witwaspraktijken… jullie begrijpen dat mijn uitstelgedrag het wint van mijn plichtsbewust zijn. 

Dan blog ik liever.

Vrijdagavond ben ik op mijn slonzigst bij een vriendin op het terras gaan partycrashen. Gisteren ging ik ook vanalles doen, maar ik heb mij vooral wat lopen vervelen om dan tegen 18u naar t feest te gaan. 

Vandaag tegen de middag is t al opnieuw feest. 

Feesten dat kunnen we goed. 

Ik heb dan deze chtend een licht ontbijt gemaakt want ik denk dat er ook vandaag genoeg zal zijn. 

Zouden ze vandaag ook zo’n top idee hebben zoals dit? 

Ik laat het jullie zeker weten!

NODIG

1 meloen in blokjes

Griekse yoghurt

Pistachenoten

Zoetstof ( suiker, stevia,…)

Honing

Oranjebloesemwater

HOE

Snij de meloen in blokjes ( of doe ne keer zot en maak er schijfjes van😊)

Meng de yoghurt met de zoetstof en Oranjebloesemwater. ( proef wat je lekker vindt)

Leg alles mooi op een bordje, maak er een foto van en stuur hem door naar mij. 

Volg mij op wildfood.blog 

Smakelijk! Geef een reactie