Zelf ijs maken

Ik zit met een dilemma. Ik wil zo graag zelf ijs draaien, maar ik heb geen ijsmachine. Ik heb al verschillende zoektochten ondernomen en er is mij 1 ding duidelijk. Het moet er eentje zijn dat zelfvriezend is. 

Om twee redenen eigenlijk:

Ten eerste heb ik een haat-liefde verhouding met mijn vriezer. Mijn vriezer is klein, dus veel plaats om die vrieselementen erin te steken heb ik niet. Ik hou dat bewust ook zo omdat ingevroren voedsel er bij mij amper terug uitkomt. Ik maak alles liever vers. Buiten ingevroren spaghettisaus ( die mijn man en dochter moeten klaarmaken als ik naar de kokschool ben) en diepvriesfruit zal je er weinig in vinden. Oh ja, ook ijszakjes van de apotheek zitten er ook in. 

Ten tweede maak je thuis ook gewoon ijs om direct op te eten. Als dat dan recht uit de machine komt, is dat veel beter ( lees: lekkerder en verser) 

Dus, wie, oh wie, kan mij de beste, prijs-kwaliteit machine voorstellen? 

Al een dikke Merci voor de reacties 

Valerie2 gedachten over “Zelf ijs maken”

  • Laat je in de loop van volgende week weten welk klein ijsmachinie ik gekocht heb. Kan denk ik 1 liter maken. Prijs kwaliteit viel het ook nog mee.

  • Wat betreft het ijsmachiene dat ik in 2016 heb gekocht was van het TYPE Quigg 22 B gekocht in de ALDI en kostte toen 39.99 euro. Je krijgt er nog 3 jaar garantie bij. Laat het ijsmachiene maar draaien.

Geef een reactie