Beetje stress… 

Nu begint dat allemaal wat te korten en eerlijk… ik krijg toch wat stress. 

Onze reisapotheek is in orde, mijn strijk is bijna volledig gedaan. Lees: wat eventueel meemoet is gestreken, hoogst waarschijnlijk zal er nog een klein mandje blijven staan. ( wie weet komen er kabouters als ik weg ben)

De reis zit ongeveer volledig in ‘t koppeke. De geschiedenis van Peru hebben we doorgenomen. De laatste weerberichten hebben we gezien en onze kledij en schoenen zijn daar aan aangepast. 

Kortom, buiten de valiezen klaarmaken, is alles in orde. 

Wat raad je? Een tenniselleboog. Ja, hoe krijg je dat? Geen idee. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat die drie pompbewegingen die ik vorige week eens gepoogd heb, dat kunnen veroorzaakt hebben. Sabayon heb ik ook niet geklopt. Ik ben er zeker van dat  van te werken is. Dat is het meest logische. 😊

Hoog tijd dat we weg zijn dus… 

Maar die laatste paar dagen moeten we nog eten en zoals ik eerder had verteld, zitten we in de gehaktweek. 

Vandaag maak ik balletjes in tomatensaus met gebakken aardappelen. Wat gaan ze blij zijn! 

Voor fotomateriaal kan je op Instagram kijken. 

Gr 

Valerie1 gedachte over “Beetje stress… ”

  • Ik wens je een goede reis. Zwijg me van tennisellebogen… ik weet ook niet hoe ik eraan kom. Heb ik de rechtse gespaard… nu heb ik het aan de linkerarm… altijd wat…😉

Geef een reactie