Commentaar 

Als ik een boek koop van Pascal Naessens dan ben ik echt oprecht blij. Zij kookt licht en ze heeft leuke nieuwe ideeën. Ook al weet ik dat iedereen de mosterd ergens haalt, zij heeft hem voor mij dan al gevonden.  

Ik zie op internet gerechten waar zij dan een kleine aanpassing aan heeft gedaan en het naar haar hand heeft gezet. 

Voor mij is dat twee keer gemakkelijk. Zij heeft het opzoekwerk al gedaan en ik zal haar gerechten wel naar mijn hand zetten. 

But isn’t that part of the game? Ik denk dat er maar weinig koks in de wereld zich kunnen gelijk stellen met René Redzepi. Dat is nu eens een kok die volledig out of the box blijft koken. And I like him. ( mijn man beweert dat ik hem leuk vind omdat hij mee kuist na de service) 😊

Dus je zal zeker ideeën van Pascal Naessens, Steffie Vertriest, Ottolenghi, Jeroen Meus, JamieOliver, Bart Desmidt en Martijn Luinstra ( 😉) blijven zien in mijn gerechten. 

Voor mij gaat het om passie voor koken en eten klaarmaken, niet wie de betere koks zijn. Ik erken mijn meerderen… 

Smakelijk! 1 gedachte over “Commentaar ”

Geef een reactie