Vinted

Vinted

Als je het niet draagt, verkoop het dan.

Teveel moeite vond ik. Mijn kast hangt vol met kleren die ik niet meer draag. Maar om daar dan een foto ( lees 500 foto’s😂)van te nemen, die op te laden, een uitleg van de staat van de kleren en een prijs op te plakken… dat is een brug te ver.

Maar ik laat mij overhalen. Ik maak een account aan en ik ben vertrokken. Tenslotte hangen ze daar maar te hangen. Ik draag ze niet meer.

Vinted dus.

Ok, nu begint de miserie.

Kan je mij eens de afmetingen geven van de taille, stuur eens wat extra foto’s van de sluiting, hoe breed zijn de mouwen, ik bied je 6 euro ( terwijl ik 10 vraag, wat trouwens al een koopje is als je weet wat ik heb betaald)… Allerlei vragen in t Spaans? Ja, ik spreek alle talen 😂 Man man man.

Eigenlijk heb ik hier geen zin in. Ik kan het anders gewoon weggeven. Maar ja, aan wie?

Maar kom, er wordt wel wat gekocht. Ik pak alles in, moet daarvoor naar zo’n verzendplaats gaan om te versturen en dan is het wachten.

De site op zich werkt perfect. Het geld wordt op een wachtrekening geplaatst tot de ontvanger het heeft gekregen en nu komt het….

De koop wordt geweigerd, want er is een naad los ( 1cm, op een plaats waar je het niet kan zien), dus ik stuur een bericht dat het dan gewoon mag teruggestuurd worden. Maar nee, de verzendkosten zijn te duur, dus ze willen extra korting. Op die 20 euro! ( aangekocht voor 225 euro) En ik moet maar commercieel zijn.

Wat een gedoe.

De deal is gesloten op 18 euro. ( na eerst nog een bod van 16 euro🙄)

Ik ben zeker dat die broek terug verschijnt voor 60 euro ofzo. Dat ga ik volgen 😂

Een tip voor de kopers die er geld willen uitslaan, “if you give peanuts, you get monkeys”.

Is trouwens niet alleen van tel op Vinted!Geef een reactie