Verkiezingen

Verkiezingen

Ik zou hier een blog kunnen schrijven over hoe de verkiezingen verlopen zijn, maar ik opteer om mijn eigen ervaring van dit weekend neer te schrijven. Voor een verkiezingsverslag kijken jullie maar naar het journaal enzo. 😊

Ik heb een foodfotografie workshop gevolgd bij Virginie Schoelinck van www.spoonful-of-happiness.be

De vraag kwam eigenlijk van haar. Ze had een tof idee om via Instagram een soort kruisbestuiving te creëren.

De workshop was gericht op foodies, hobbykoks die met de smartphone foto’s nemen van hun gerechten.

Dat is ook wat ik doe. Terwijl mijn gezin uitgehongerd zit te wachten om te kunnen beginnen aan het eten, probeer ik nog een deftige foto te nemen. Eentje die Instagram waardig is. Dat is niet altijd evident en Virginie had een arsenaal aan tips en tricks.

We werden ontvangen bij haar thuis in het Gentse. Na een korte kennismaking gaf ze ons een mooi overzicht van hoe fotografie werkt, hoe je met licht kan spelen, wat je wel en niet moet doen als je foto’s neemt en waar je ideeën en props kan vinden. Rommelmarkten worden onveilig!

De andere deelnemers waren Siri van www.amusemaison.be en www.boutiquemaison.be, Lissa van www.mijnsnellehap.com en Tiago die patisserie en pottenbakkerij in de vingers heeft. Gezellige boel.

We konden wat oefenen met de overvolle prop-kast van Virginie.

We kregen ook nog wat uitleg over de APP, Snapseed. Dat is een super manier om foto’s te bewerken, want ALLE foto’s worden bewerkt alvorens ze worden gedeeld op de sociale media. 😊

Leuk om jullie te leren kennen en bedankt Virginie voor je ontvangst.

Valerie



Geef een reactie